Hvordan det hele startet – vår idé om en renere kundeopplevelse

Hele tanken bak CleanGrip startet under en lunsjsamtale i Kongsberg tilbake i 2016. Noen hadde vært på reise og vi diskuterte hvor lite hygienisk det var på hoteller og serveringssteder, når man skulle håndtere spesielt bakevarer. Tanken begynte å spinne videre på et produkt som var rent og kunne håndtere bakevarer like lett som det kunne håndtere varme overflater (grytekluter), varme matvarer og kalde matvarer.

Tom Rune Stepien, Gründeren bak CleanGrip

Fra idé til prototype på et døgn

Både gründeren bak CleanGrip og flere av nåværende eiere har god erfaring med produktutvikling. Erfaringen fra tidligere prosjekter, kombinert med bruken av lokale leverandører, har gjort prosessen ekstremt kort og effektiv. Allerede samme dag som idéen ble til, var første prototype på plass.

Prosessen videre med utvikling, valg av leverandører, støpeformer og produksjon, fant sted det første året etter at prototypen var klar. Produktets navn ble endret fra CleanBread til CleanGrip, blant annet for å gjenspeile det brede bruksområdet.

Testet og videreutviklet på hjemmebane – med kunden i fokus

Vi er opptatt av lokal forankring og implementerer dette i den grad det lar seg gjøre. I CleanGrip har vi lokale eiere, leverandører, kunder og partnere, som alle jobber tett med produktet for best mulig resultat.

Lampeland Hotell er blant kundene som har bidratt aktivt i utviklingsfasen, for å tilpasse CleanGrip til alle behov. Her har kunder fått testet produktet underveis i prosessen før endelig produkt nå er på plass.

Bestill din CleanGrip i dag

© 2024 Kopirett - CleanGrip AS   |   Org. Nr 822673112   |   Utviklet av Akari AS