CleanGrip og SilikoMart inngår strategisk samarbeid

SilikoMart S.r.l. og CleanGrip AS har undertegnet en strategisk samarbeidsavtale, hvor SilikoMart vil produsere og markedsføre det patenterte produktet CleanGrip for det  europeiske markedet, i tillegg til å levere til det norske markedet gjennom CleanGrip AS.

CleanGrip er et patentert, antibakterielt kjøkkenredskap som kan benyttes for å holde sikkert, trygt og renslig rundt mat, for eksempel i forbindelse med oppskjæring av brød, stek eller fisk. Produktet er utviklet og testet mtp ergonomi, god gripe-evne og isolasjonsevne. Produktet tåler sterkt varme og kan vaskes i oppvaskmaskin.

SilikoMart er en av de ledende utviklere og produsenter av silikonbaserte bake- og kokeustyr til både privat og proff markedet, og opererer i mer enn 150 land.

“Vi er veldig stolte av å kunne slå oss sammen med en partner som SilikoMart» sier daglig leder i CleanGrip, Einar Schultz.  «Jeg er sikker på at SilikoMart med deres erfaring, kompetanse, ressurser og nettverk vil bli en viktig faktor for videre suksess»

Oppfinner og grunder Tom Rune Stepien sier:« Det styrker oss i troen på at vi har utviklet et kvalitetsprodukt som har et marked innen privat og proff matlaging.»

“Dette er første gang vi samarbeider med et selskap som CleanGrip. Produktet er innovativt og spennende og passer vår profil.» sier Administrerende Direktør i SilikoMart, Dario Martellato. «Vi er derfor glade for at vi kan produsere dette i vårt moderne produksjonsanlegg, og gleder oss til å levere dette til det europeiske markedet.»

For ytterligere informasjon:

 

CleanGrip AS:

Einar Schultz

Tel + 47 917 48 405

einar@hiu.no

www.cleangrip.no

SilikoMart:

Emanuele Casto

Tel +39 342 5088224

Emanuele.casto@silikomart.com

www.silikomart.com