CleanGrip

Vi er nominert til internasjonal, prestisjetung innovasjonspris

GRIPmitt (CleanGrips produktnavn i USA) har blitt nominert til Global Innovation Awards for Product Design.

Prisen deles ut av International Housewares Association (IHA), en internasjonal medlemsorganisasjon innen kjøkken og kjøkkenutstyr. Organisasjonen har mer enn 1.400 medlemmer som til sammen omsatte for nesten 400 Mrd US$ i 2018.

Flere enn 400 produkter har blitt vurdert av en jury av industrieksperter, og Gripmitt har blitt nominert sammen med 4 andre produkter i klassen for Håndredskaper og Bestikk (Kitchen Hand Tools and Cutlery).

Opprinnelig skulle vinner bli annonsert 14. mars på en av verdens største fagmesser for kjøkkenutstyr The Inspired Home Show 2020 i Chicago, USA. Dessverre er denne messen utsatt på grunn av farene knyttet til coronavirus, og endelig dato for annonsering er ikke fastsatt.

– Vi er utrolig stolte og glade over å bli nominert til en av de mest prestisjetunge prisene i verden, og det før vi har rukket å markedsintrodusere produktet vårt skikkelig. Vi vil særlig takke vår gode samarbeidspartner og lisenstaker i USA, David Tognarelli i WowGear, for arbeidet med å presentere produktet for dette kresne markedet, sier daglig leder i CleanGrip, Einar Schultz.